Over ons.

Onze bedrijfsactiviteiten zijn enerzijds gericht op de levering en montage van alle soorten wand- en daksystemen voor de industriele bouw. Hierin kennen kunnen wij zelfs de hoofdaannemer ontzorgen doordat wij een totaalconcept leveren waarin wij niet uitsluitend de gewenste producten inkopen, leveren én monteren maar tevens de bouwbegeleiding en detailtekeningen voor de specifiek toe te passen materialen kunnen verzorgen. Hierdoor heeft de hoofdaannemer één aanspreekpunt en kan er gewerkt worden volgens korte lijnen. 

Daarnaast zijn er sinds 2008 ook een aantal business units opgezet voor de partikuliere woningbouw (LekkerHuis™) en recreatieverblijven (Lekkerdak™). 

Het LekkerHuis™ concept is gericht op de omkleding van boeiboorden, daklijsten, carpoortplafonds, dakkapellen en dakgoten van woonhuizen en bijgebouwen. Dit alles met een onderhoudsarm, duurzaam en vuilafstotend materiaal dat in diverse kleuren leverbaar is. Hierdoor kunnen onze klanten veel geld besparen op het onderhoud en schilderwerk van hun woning.

Het concept Lekkerdak™ is de oplossing om een stacaravan een betere uitstraling te geven en het comfort van dit vakantieverblijf aanzienlijk te verbeteren. Dit tegen een betaalbare prijs waardoor kamperen word geupgrade naar riant recreëren.

Klik in de linkerkolom op een button om naar de website van beide concepten te gaan of onze Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden in te zien of te downloaden.