CS Bouw exclusief dealer en montagebedrijf voor Fech-Jet Systeem

CS-Bouw is in de Benelux sinds enkele jaren exclusief montagebedrijf voor het Fech-Jet Systeem®. Fech Benelux is importeur voor het revolutionaire Fech-Jet Systeem® kozijn. 

Het Fech-Jet System® bestaat uit hoogwaardige aluminium en kunststof onderdelen, en biedt optimale isolatie en waterdichtheid conform de EN1027. Testen gedaan door Prufzentrum für Bauelemente KG (PfB GmbH&Co) te Rosenheim wijzen uit dat bij een waterdruk van 800 bar over een tijdsduur van 5 minuten, de kozijnen geen enkele lekkage vertonen.

Uiteraard voldoet het Fech-Jet System® aan alle normen met betrekking tot de resolutie coëfficiënt waarde.

Het Fech-Jet System® kan worden toegepast in sandwichpanelen met een dikte van 60 tot 180 mm. Voor afwijkende maten kunnen er, in overleg met de afdeling product-ontwikkeling van Fech, kozijnen worden ontworpen die een grotere maat kunnen overbruggen.

Als er hoge eisen worden gesteld aan vormgeving, kleurstelling, snelle betaalbare montage en levensduur dan is het Fech-Jet System® hiervoor uitermate geschikt.

Standaard worden deze kozijnen geleverd inclusief HR++ glas en montage accessoires.
Op het gebied van beglasing zijn er zeer veel mogelijkheden leverbaar, de verkoop adviseurs van Fech Benelux vertellen u hier graag meer over.

Klik op de button in de linker kolom of onderstaande logo om doorgelinkt te worden naar de website van Fech Benelux.